“De Waoterstanden” – Januari 2024

Beste leden van onze Burgerij,

Omdat de carnavalsdagen al snel voor de deur staan, willen we je uiteraard op tijd informeren over ons programma in en rond “De Waotermolen”. Lees hieronder snel verder voor een update van onze activiteiten tijdens dit hele korte seizoen.


Onze “Inluiding van het Getij”

Aankomende zaterdag is het zover; onze “Inluiding van het Getij”! Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen is deze avond compleet uitverkocht. Omdat je lid van onze Burgerij ben jij in de gelukkig omstandigheid dat je gegarandeerd bent van gratis toegang, waar velen van jullie dankbaar gebruik van hebben gemaakt. We hebben daarnaast meer dan 160 extra kaarten verkocht, wat betekent dat het een behoorlijke volle bak gaat worden in de Waoterjokerzaal.

Kan je er niet bij zijn?

Dan ben je vanzelfsprekend van harte welkom op ons “Zittingsmatinee”. Aanstaande zondag doen we voor alle wijkbewoners de Inluiding van het Getij in haar geheel nog een keer over. De zaal gaat op zondag om 13:00 uur open en het programma begint om 14:11 uur.


Uitnodiging Carnavalsdagen in “De Waotermolen”

Na aankomend weekend hebben we echter weinig tijd om te kunnen nagenieten, want dan staat het groot carnaval alweer voor de deur. Wij willen je graag uitnodigen om het mooiste feest van jaar samen met ons te gaan vieren.

We hebben ons best gedaan om in een relatieve korte voorbereidingstijd, toch een gezellig en divers programma voor je te presenteren. Zo organiseren we o.a. een familiedag en faciliteren we in de Waotermolen o.a. de uitreiking van de Ummegang (i.s.m. de commissie Ummegang) en een Seniorenmiddag (i.s.m. Kiek Ze Kieke).

Meer informatie lees je hieronder.

Carnavalszaterdag – 10 Februari – 20:11 uur

Carnavalszondag – 11 Februari – 13:00 uur

Carnavalsmaandag – 12 Februari – 13:00 uur

Carnavalsdinsdag – 13 Februari – 13:30 uur


Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben over bovenstaande informatie, kan je contact met ons opnemen via de contactgegeven die rechtsboven op deze pagina staan weergegeven.

Groeten,

Het Secretariaat van CV “De Waoterjokers”