“De Waoterstanden” – December 2023

Beste leden van onze Burgerij,

Wegens technische problemen met ons oude e-mailsysteem hebben we besloten om jou vanaf nu op een andere manier van informatie te voorzien. We zijn er de afgelopen periode terloops achtergekomen dat niet alle leden onze communicatie vanaf het begin van het seizoen heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor! Wij hopen dat we vanaf nu iedereen via deze weg juist kunnen informeren over al onze activiteiten.

Nu we toch bezig zijn met een nieuwe opzet van onze Nieuwsbrief, leek het ons ook een goed idee om wat aan de naamgeving te doen. Naar aanleiding hiervan ontvang je vanaf nu voortaan periodiek “De Waoterstanden”, wat weer mooi aansluit op ons Carnavalistisch Waoterschap.


Uitnodiging “Inluiding van het Getij”

Namens het bestuur van CV “De Waoterjokers” willen wij je nogmaals uitnodigen voor de “Inluiding Van Het Getij” (pronkzitting) op zaterdag 27 januari 2024! De avond zal starten om 20:11 uur, in voorzieningenhart “De Biezantijn”. De zaal gaat om 19:00 uur open. 

LET OP!
Aangezien er altijd veel vraag is naar toegangskaarten en er maar een beperkt aantal plaatsen zijn, willen wij je verzoeken om vóór 23 december aan te geven of je aanwezig zal zijn. Indien we géén reactie van je ontvangen, gaan we er vanuit dat je niet aanwezig zult zijn.

Na 23 december start de vrije kaartverkoop.

Omdat jij lid bent van onze Burgerij, willen we jou in de gelegenheid stellen om extra kaarten te kunnen bijbestellen, nog voordat de vrije kaartverkoop begint. Een extra toegangskaart kost €11,- per stuk. Wees er snel bij, want op = op!

Gebruik onderstaande knop om jouw aanwezigheid op de “Inluiding Van Het Getij” door te geven en/of extra kaarten hiervoor te bestellen.

Mocht de knop niet werken, kan je een ook handmatig een bericht sturen naar tickets@waoterjokers.nl.


Uitnodiging “Verschenking Der Burgerij”

Parkeren
Kom je met de auto? Dan is Van Buren wat moeilijker bereikbaar. We zouden je dan willen adviseren om te parkeren op de volgende locaties:
Parkeergarage De Keizer Karel: Van Schaeck Mathonsingel 22, 6512 AR Nijmegen
Parkeergarage Mariënburg (P5): Arsenaalgas 8, 6511 PE Nijmegen (Let op: Dit is een parkeergarage met nauwe doorgangen.)
Parkeergarage Kelfkensbos: Kelfkensbos, 6511 TB Nijmegen


Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben over bovenstaande informatie, kan je contact met ons opnemen via de contactgegeven die rechtsboven op deze pagina staan weergegeven.

Groeten,

Het Secretariaat van CV “De Waoterjokers”