Inluiding Van Het Getij

Onze pronkzitting! Hét evenement van het jaar, waarbij alles bij elkaar komt. Wij bieden je een avond vol humor, cabaret en muziek, omlijst in een carnavalistisch jasje.

De pronkzitting is een uitstervend ras in Knotsenburg, waardoor wij nog één van de twee verenigingen zijn die een pronkzitting organiseren. Omdat wij een zogenaamd “Carnavalistisch Waoterschap” zijn, noemen wij dit de “Inluiding van het Getij”. Voor ons hèt hoogtepunt van het jaar, omdat iedereen binnen onze gelederen hieraan een steentje kan bijdragen. Of je nou talent hebt voor techniek, bouw, muziek, acteren, regisseren, grimeren, illustreren, video, noem het maar op; Met onze pronkzitting bundelen we onze krachten om jou een fantastische avond voor te schotelen.

Omdat we alles binnen eigen gelederen bedenken, organiseren, faciliteren en uitvoeren, maakt onze Inluiding uniek binnen Knotsenburg (en wellicht daarbuiten). De avond wordt hierdoor erg druk bezocht en zijn we vaak al uitverkocht voordat de officiële kaartverkoop eindigt.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via bovenstaande gegevens en koop een kaartje voor een van de meest spraakmakende carnavalsevenementen binnen Knotsenburg. Of nog beter; wordt lid! Dan ben je gegarandeerd van toegang.