Gratis naar onze Pronkzitting? Wordt NU lid!

Door lid te worden van onze “Burgerij”, ben je gegarandeerd van toegang tot onze “Inluiding van het Getij” op zaterdagavond 1 februari 2020. Je loopt dus nooit meer een kaartje mis!

En dat is nog niet alles! Als lid van de “Burgerij der Waoterjokers” heb je ook gratis toegang tot de rest van al onze verenigingsactiviteiten zoals de “Verschenking Der Burgerij” en onze feestprogramma tijdens de carnavalsdagen in “De Waotermolen” (Café van Buren). Bovendien krijg je van ons een jaaronderscheiding en ontvang je jaarlijks ons welbekende “boekje”.

Wat kost toetreding tot onze Burgerij?

Per persoon betaal je slechts € 18,- per jaar!

Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij een van de meest creatiefste, muzikaalste en eigenzinnigste carnavalsverenigingen van Knotsenburg? Of wil je wat meer informatie ontvangen over de “Burgerij Der Waoterjokers”?

Klik op de knop hieronder om jezelf in te schrijven, of stuur een e-mail naar ledenadministratie@waoterjokers.nl.

Wie weet mogen wij jou in november onze jaaronderscheiding omhangen!


Wist je dat je als lid van de Burgerij ook de mogelijkheid hebt om naast je contributie een bedrag naar keuze te sparen? Je zou hiermee de kosten voor de consumpties die je nuttigt tijdens een van onze activiteiten, over een periode naar keuze kunnen spreiden! Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je spaart.
Vraag naar de voorwaarden!