Hoog Waoterjoker-gehalte op Songfestival

De hoeveelheid Waoterjokers die op 2 november deelnamen aan het Songfestival van carnavalsvereniging Kiek Ze Kieke was ongekend hoog. Zij maken deel uit van groeperingen als “Bier & Plezier”, “Gek Gebekt”, “Het Feestcafé” en “De Schuumkoppe”. Hun deelname is niet onopgemerkt gebleven!

Prijsuitreiking Songfestival. Foto: Chrisje Staal

In het algemeen klassement sleepten “De Schuumkoppe” met hun lied “So Piesen De Geutjes” de eerste prijs in de wacht. “Het Feestcafé” won met hun lied “Kom Nog ‘ns Lekker In M’n Armen” de publieksprijs en mochten achtereenvolgens de tweede prijs in ontvangst nemen. Als kers op de taart werd de derde plek behaald door “Gek Gebekt” met hun lied “Gao Je Mee”. “Bier & Plezier” behaalden met “Jetzt Geht’s Los” de zesde plaats .

Nieuwsgierig? Luister alle liederen hieronder!