Inluiding van het Getij 2019

Namens het bestuur van CV “De Waoterjokers” willen wij je uitnodigen voor de jubileum-editie van de “Inluiding Van Het Getij” (pronkzitting) op zaterdag 26 januari 2019! Wij zijn op dit moment erg druk met alle voorbereidingen, zodat wij je kunnen verzekeren dat het weer een sfeervolle avond zal worden, zoals je dat van ons gewend bent.

Ben je lid? Dan heb je uiteraard gratis toegang en heb je gegarandeerd een plek in de zaal!

Bovendien zullen wij zondag 27 januari de zitting in zijn geheel over doen in de vorm van een Jubileum-matinee! Wij willen hiermee de sfeer van zaterdagavond zo goed mogelijk overbrengen naar de zondagmiddag en zo deze dag extra cachet geven. Naar aanleiding hiervan heffen wij ook voor deze middag entree. Wijkbewoners hebben gratis entree.

Wil jij hier ook bij zijn??

Bestel dan NU je toegangskaarten via tickets@waoterjokers.nl Wees er snel bij, want OP=OP!